Ghidul KORMAN Pentru Amenajarea Baii - KORMAN

Ghidul KORMAN Pentru Amenajarea Baii

 In ce consta amenajarea ideala a baii?

Recunoscuta drept cea mai importanta incapere din casa, baia trebuie sa reprezinte oaza noastra de relaxare, incepand cu primele momente ale zilei si pana la finalul acesteia, cand revenim acasa si dorim sa ne deconectam de la grijile cotidiene. De aceea, este esential sa acordam o atentie deosebita organizarii acesteia, in asa fel incat rezultatul sa fie nu numai o baie functionala, ci si placuta din punct de vedere vizual.

Multi considera costisitor procedeul de amenajare interioara, insa multitudinea de alternative aparute recent in acest domeniu ne dau sansa de a decora baia folosind accesorii de calitate superioara si la preturi extrem de accesibile.

Totusi, ce este important sa regasim intr-o baie?

Pentru a ne asigura cel mai inalt grad de confort pe parcursul fiecarei zi, este necesar sa avem in vedere diverse accesorii sanitare eficiente, dar si cu un design modern, menite sa completeze cu succes intreg interiorul baii.



Putem spune cu certitudine ca acesta nu trebuie sa lipseasca dintr-o baie, fiind cunoscut ca si elementul central al incaperii. De aceea, Korman va pune la dispozitie o serie vasta de suporturi pentru prosoape, in diverse culori, modele si cu diferite modalitati de montare, perfecte pentru orice tip de design al baii. Unele dintre acestea au un sistem de prindere ce necesita gauri, iar altele prezinta un puternic adeziv preaplicat, menit sa sustina suportul pentru prosoape pentru o perioada indelungata de timp. In ceea ce priveste compozitia acestora, inoxul este reprezentantul sustenabilitatii, garantand rezistenta de lunga durata impotriva stropilor imprevizibili de apa.

 

Desi este un accesoriu relativ mic, are o insemnatate mare in decorul oricarei bai! Putem alege intre un suport simplu, clasic, dar si unul modern si totodata practic, ce are incorporat un spatiu special pentru telefonul mobil.



De nelipsit in viata de zi cu zi , suportul pentru dus, in combinatie cu para propriu-zisa, au un rol fundamental in cadrul baii. De aceea, este important sa optam pentru produse de inalta calitate ce se pot ridica la inaltimea tuturor asteptarilor. Confectionate din otel inoxidabil, acestea sunt perfecte pentru intrebuintari de lunga durata, fiind rezistente atunci cand vine vorba despre umezeala excesiva.



Printre acestea se numara atat suportul pentru periutele de dinti, cat si savoniera. In diverse nuante, dar si modele diversificate, acestea pot fi plasate pe chiuveta, dar si pe peretele din spatele acesteia, folosindu-se adezivul ori sistemul de prindere cu surub.

 

Multi dintre noi preferam sa amenajam podeaua din baie folosind unul sau chiar mai multe covorase, in functie de marimea incaperii. Acestea nu au doar capacitatea de a completa intreg decorul ori de a absorbi umezeala de dupa dus, ci si de a preveni eventualele accidente nedorite, precum alunecarile. Putem opta pentru covorasele clasice, dar si pentru placile din diatomit, ce prezinta o suprafata antiderapanta. Pamantul de diatomee are proprietatea de a facilita uscarea apei intr-un timp foarte scurt, urmele reusind sa dispara in mai putin de 2 minute.



Realizate din materiale ce permit scurgerea apei si uscarea rapida, perdelele de dus reprezinta un avantaj major in ceea ce priveste protejarea podelei din baie impotriva apei. Totodata, acestea pot da un plus de culoare incaperii, datorita multitudinii de nuante existente, ce vin in completarea intregului design.



Fiind solutii inteligente pentru organizarea produselor de igiena personala, acestea mentin ordinea in cadrul incaperii si permit accesul mult mai usor la produsele ce urmeaza a fi folosite. Organizatoarele pentru baie ofera libertatea de a depozita mai multe obiecte de diferite tipuri intr-un singur loc, in timp ce etajerele, precum cele de tip coltar, sunt ideale pentru sustinerea produselor strict necesare in interiorul dusului, cum ar fi buretele, samponul sau gelul de dus.



Korman ofera o gama variata de pipe flexibile, potrivite pentru utilizarea confortabila a oricarei baterii. Pipa flexibila permite manevrarea usoara a jetului de apa, permitand curatarea rapida a chiuvetei sau a altor accesorii ori produse de igiena personala regasite in baie.



 Acestea sunt doar cateva dintre accesoriile principale, ce nu pot lipsi dintr-o baie, insa pentru mai multe alternative, puteti vizita oricand site-ul nostru! Korman vine in ajutor cu numeroase modele, in functie de preferintele tuturor, in asa fel incat sa aveti parte de cea mai relaxanta experienta!

    

    Înapoi la blog