Termeni si conditii

Site-ul de comert electronic www.korman.ro este proprietatea exclusiva a:

S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L.

CUI: 43286659

Nr.Inreg.Reg.Com.: J23/5258/04.11.2020

Sediu social: Sat Afumati, Comuna Afumati, Strada Linia de Centura nr. 17, Complex China Town, Hala C, spatiul comercial 274, Judet Ilfov

Banca: LIBRA BANK – Sucursala Afumati

Cont IBAN: RO41BREL0002002897780102

 

Site-ul www.KORMAN.ro furnizeaza produsele si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. isi asuma dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum si site-ul www.KORMAN.ro si structura acestuia sau de a putea face orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au in istoricul colaborarii livrari refuzate.

 

ACCESUL LA SITE

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dumneavoastra - utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau alte actiuni similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor, etc. Va angajati sa nu modificati, copiati, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului. Va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet - sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site. 

CONTUL / UTILIZAREA

Inscrierea ca utilizator pe acest site necesita completarea de catre dumneavoastra a unui formular de inscriere in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii. Aceste date vor fi in mod OBLIGATORIU actuale, clare si complete si VOR FI ACTUALIZATE ORI DE CATE ORI ESTE CAZUL. S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe site sau la anumite sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.

Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie: sa creeze confuzii, sa se inscrie in limitele legii si moralitatii.

Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPTS.R.L., in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectate).

Este interzisa transmiterea, inchirierea sau vanzarea datelor de accesare a contului (user si parola) catre alte persoane. In cazul in care un utilizator ajunge la concluzia ca din diverse motive datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului sau precum si pentru orice activitate desfasurata pe site de catre alte persoane care au avut acces la contul sau.

Odata cu inregistrarea si deschiderea unui cont, deveniti utilizator si se considera ca ati citit si ati fost de acord cu termenii si conditiile specificate.

PLASAREA UNEI COMENZI

Plasarea unei comenzi pe site-ul Korman.ro nu garanteaza ca aceasta poate fi livrata in intregime, iar confirmarea comenzii este un proces automat ce nu are ca scop nicio ogligatie contractuala din partea S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. 

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.korman.ro , utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului, precum si in procesul de plasare a comenzii pe site. S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT  S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT  S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site, incluzand si nu limitandu-se la confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

 

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.korman.ro , vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.korman.ro, incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPTS.R.L. si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Folosirea fara acordul scris a S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L., sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Este interzisa transmiterea de informatii la care aveti acces prin intermediul site-ului www.KORMAN.ro, catre persoane sau departamente de la firme concurente.

 

MARCI

S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

 

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.KORMAN.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Atlantic Logistic Concept, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Atlantic Logistic Concept S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Atlantic Logistic Concept S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Atlantic Logistic Concept SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, Atlantic Logistic Concept S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

 

SECURITATEA INFORMATIILOR

S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. . garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.korman.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.KORMAN.ro , sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.korman.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.korman.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva acelei sau acelor persoane care a/au incercat acest fapt.

 

RESPONSABILITATEA

S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L.. va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul, ca in termen de 14 zile, sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin curierat rapid cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor. S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.

 

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L.. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

POLITICA DE PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. Preturile afisate contin TVA. Ofertele sunt in limita stocului disponibil. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila, si nu creaza obligatie contractuala din partea S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L.

Produsele comercializate prin intermediul www.KORMAN.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului (atata timp cat nu este enuntat contrariul), si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si, daca este cazul, de certificat de garantie.

 

POLITICA DE RETUR

Returnarea produselor se poate face in urmatoarele cazuri:

Ati primit alt produs / alte produse: In cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul sa fie returnat si inlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de catre S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L..

Marfa livrata prezinta deteriorari vizibile: In cazul in care marfa primita prezinta deteriorari vizibile, aveti dreptul sa refuzati receptia; in acest caz va rugam sa ne anuntati imediat pentru a putea proceda la trimitirea unui alt produs (acelasi tip cu cel comandat), caz in care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesarii unei comenzi. Reclamatiile se iau in considerare in primele 72 ore de la primirea coletului. Dupa acest termen orice reclamatie nu se ia in considerare, limitandu-se la Legea nr. 449/2003.

Denuntarea unilaterala a contractului: Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta (inclusiv modificari ulterioare):

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul faptul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat , in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

  1. Exceptiile

Nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea de categorii de produse enumerate de art.16 din OG 34/2014

  1. Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza furnizorul cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea formularului de retur.

In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, cumparatorul va primi pe e-mail numar de inregistrare si detalii cu privire la solicitarea inaintata.

  1. Costuri si taxe speciale pentru renuntarea produselor

Costuri suportate de catre cumparator:

Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produsului. ( art.14. punctul 2 )

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. ( art.14.punctul 3 );

Costuri suportate de catre vanzator:

Produs ce nu este conform cu specificatiile principale din oferta vanzatorului.

Produs nefunctional in primele 48 de ore de la receptie sau produse ce prezinta deteriorari ce aduc produsul la stadiul de imposibilitate de functionare in momentul receptiei.

  1. Rambursarea sumelor

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, transmisa de catre vanzator(art. 13, punctele 1, 2, 3 si 4)

Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 14 de zile de la data depunerii actelor necesare la sediul nostru sau punct de lucru  si trebuie sa cuprinda urmatoarele documente: Cererea pentru denuntare unilaterala a contractului, cu datele complete ale persoanei care face denuntarea, semnata si datata, date despre produsul returnat si motivul returnarii; factura in original, certificatul de garantie in original (unde este cazul) si copie dupa cartea de identitate a persoanei care apare pe factura ca beneficiar.

 

Termeni si conditii pentru programul de SMS/MMS Marketing

Atlantic Logistic Concept ofera un program de mesagerie mobila denumit in continuare si Programul, pe care esti de acord sa-l folosesti si la care esti de acord sa participi. Programul este subiectul subiectul Termenilor si Conditiilor prezentate in continuare, mai jos.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau chiar anula acest program fara notificari prealabile.

Acesti termeni si conditii sunt strict pentru Programul de SMS Mobile si nu modifica in nici un fel Termenii si Conditiile ori Politica de Confidentialitate sub care se desfasoara activitatea site-ului www.korman.ro. De asemenea, putem modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment, iar acceptarea modificarilor va fi considerata implicita.

Acest Program permite utilizatorilor sa primeasca SMS-uri/MMS-uri, prin inscrierea la newsletter-ul nostru si/sau prin inregistrarea in cadrul site-ului www.KORMAN.ro. Consimtamantul tau pentru participarea la acest Program nu este obligatoriu pentru a putea cumpara produsele vandute de www.KORMAN.ro. Indiferent de metoda folosita pentru a te inscrie in acest Program, esti de acord cu acesti Termeni si Conditii. Programul trimite update-uri, alerte, informatii, promotii, evenimente speciale si alte oferte publicitare (exemplu: reduceri acordate la anumite produse), de la Atlantic Logistic Concept, sub forma de mesaje SMS/MMS pe numarul de telefon pe care ni-l furnizezi la inscrierea pe site, newsletter, ori prin alte mijloace. SMS-urile/MMS-urile pot fi trimise folosind tehnici de trimitere automata a mesajelor sau alte tehnologii. Frecventa mesajelor poate varia. Esti responsabil pentru toate taxele si costurile asociate acestor mesaje, in functie de politicile comerciale ale furnizorilor de telefonie in cauza. Se pot aplica tarife pentru mesaje si pentru consumarea de date mobile.

In cazul in care nu mai doresti sa participi la acest Program sau nu mai esti de acord cu acesti Termeni si Conditii ai Programului, poti trimite STOP ca raspuns la oricare din mesajele primite in cadrul acestui Program. In acest caz poti primi un nou mesaj care sa confirme oprirea acestui Program de SMS/MMS. Ca si client, intelegi si accepti ca aceasta metoda este singura prin care se poate face dezabonarea de la acest Program. Totodata, intelegi si accepti ca orice alta metoda de dezabonare de la Program, inclusiv trimiterea de alte texte in afara de cel stabilit mai sus, ori cereri verbale catre angajatii Atlantic Logistic Concept, nu reprezinta metode de dezabonare de la Program.

Pentru orice fel de intrebari referitoare la Program,  poti trimite sms cu textul HELP la numarul de telefon de la care ai primit SMS-uri in cadrul Programului. De asemenea, ne poti contacta pentru a cere mai mutle informatii. Pentru dezabonarea de la acest Program, te rugam sa folosesti metoda descrisa mai sus. 

Ne rezervam dreptul de a schimba in orice moment orice numar de telefon folosit in cadrul acestui Program, cu notificarea clientilor asupra acestei schimbari.Tu intelegi faptul ca orice mesaj cu cererea STOP sau HELP trimis la un numar de telefon schimbat, nu va putea fi receptionat de noi - ca atare cererea formulata nu va putea fi onorata.

Esti de acord sa ne pui la dispozitie un numar de telefon valid, sa ne furnizezi informatii corecte, complete si la zi, inclusiv, dar nu numai, sa ne informezi imediat daca iti schimbi numarul de telefon furnizat noua.

Esti de acord sa ne despagubesti, sa ne aperi si sa ne protejezi de orice pretentii, raspunderi, sau daune ale tertilor rezultate de folosirea neconforma a Programului ori de punerea la dispozitie de date false sau a unui numar de telefon care nu iti apartine. Daca, in orice moment, doresti sa renunti, sub orice forma, la numarul de telefon furnizat noua pentru paticiparea la acest Program, trebuie sa folosesti imediat procedura de dezabonare descrisa mai sus, inainte de a renunta, sub orice forma, la numarul de telefon. Clientii inteleg si accepta ca aceasta este o conditie obligatorie pentru a putea la parte la prezentul Program. Prin prezenta, accepti ca, in cazul in care iti schimbi numarul de telefon participant in Program, fara sa ne anunti mai intai pe noi, esti singur si direct responsabil pentru oricare si toate costurile(inclusiv onorarii pentru avocati) rezultate din acest fapt. Aceasta obligatie nu poate fi prescrisa de nici o incetare a participarii tale in oricare dintre Programele noastre.

Iti exprimi acordul ca nu vom fi raspunzatori pentru livrarea esuata, intarziata sau directionata gresit a oricaror informatii trimise prin Program, pentru orice eroare in astfel de informatii si/sau pentru orice actiune pe care o poti lua sau nu in baza informatiilor sau a Serviciului.

Nu poti utiliza sau interactiona cu Platforma daca ai sub treisprezece (13) ani. Daca utilizezi sau interactionezi cu Platforma si ai varsta cuprinsa intre treisprezece (13) si optsprezece (18) ani, trebuie sa ai permisiunea parintelui sau a tutorelui legal pentru a face acest lucru. Prin utilizarea sau interactiunea cu Platforma, recunosti si esti de acord ca nu ai varsta sub treisprezece (13) ani, ai intre treisprezece (13) si optsprezece (18) ani si ca ai permisiunea parintelui sau a tutorelui legal de a utiliza sau interactiona cu Platforma sau ai varsta adulta in jurisdictia ta. Prin utilizarea sau interactiunea cu Platforma, recunoasti si esti de asemenea de acord ca legea aplicabila a jurisdictiei tale iti permite sa utilizezi si/sau sa interactionezi cu Platforma.

Eventuale nelamuriri si reclamatii

In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe www.korman.ro va rugam sa expediati un mail in acest sens pe adresa contact@korman.ro in care sa mentionati cat mai multe detalii in baza carora sa putem procesa mesajul dumneavoastra. Este foarte important sa va specificati numele complet si corect, data la care ati efectuat comanda, categoria in care se inscriu produsele solicitate, data si metoda de livrare, precum si, ABSOLUT OBLIGATORIU, numarul de comanda, pe care il gasiti in mesajul de confirmare primit de la S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. in urma validarii comenzii dumneavoastra. Toate aceste informatii vor facilita comunicarea dintre dumneavoastra si S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L., motiv pentru care va rugam sa verificati cu atentie inserarea lor integrala si corecta in mesajul dumneavoastra.

 

Produsele cu Garantie KORMAN TECHNIK

 

Produsele aflate sub Garantia Korman-Technik (certificat de garantie emis de catre firma noastra S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L.), se recomanda a se livra pentru solutionarea garantiei a produselor cu ajutorul unui serviciu de curierat rapid. In cazul in care aceste produse nu se pot expedia printr-un serviciu de curierat, cumparatorul are obligatia de a solutiona predarea la sediu a produselor ce necesita garantie.

Costul de transport este suportat de catre firma noastra in conditiile prezentei neconformitati ale produselor.

In cazul in care produsele nu prezinta neconformitati sau daca s-au stabilit conditiile de anulare a garantiei conform certificatului, se va considera abuz, urmand ca taxele de transport sa fie imputate de catre client.

Pentru informatii suplimentare in legatura cu retururi si garantii va rugam sa ne contactati utilizand informatiile de contact din sectiunea “Contact” a website-ului www.korman.ro.