Politica de confidentialitate

Colectarea datelor se face prin magazinul virtual www.korman.ro 

Datele ce vor fi salvate in baza de date ale S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual Korman Technik, informarea despre produsele si promotiile Korman Technik sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Korman Technik, realizarea de rapoarte statistice.

S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de Korman Technik cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal,  pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa contact@korman.ro prin care furnizeaza datele modificate.